(Poistunut julkaisusta)

Timpuri, Komea Kodinremontti Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Asiakkaamme Komea kodinremontti tarjoaa laadukkaat kodinremontointipalvelut aina suunnittelusta ja lupahankinnasta projektin toteutukseen. Kaiken toiminnan keskiössä on asiakas ja hänen unelmansa uudistuneesta kodistaan. Töitä tehdään intohimoisesti ja suurella sydämellä, jolloin yhdessä asiakkaan kanssa tekemällä saavutetaan upeita lopputuloksia kotien uudistamisessa. Henkilöstöstä välitetään aidosti ja jokaista työntekijää arvostetaan - Komealla uskotaan, että hyvä fiilis työyhteisössä takaa laadukkaan lopputuloksen myös asiakkaiden kodeissa. 

Lue lisää: komeakodinremontti.fi


Etsimme nyt asiakkaallemme toiminnan kasvun myötä

TIMPURIA

vakituiseen työsuhteeseen. 


Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista kodinremonteista tai uudisrakentamisesta. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työntekoon. Kokemus märkätilojen rakentamisesta ja laatoitustöistä katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta tiimiä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, joka alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden. 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n kera jo tänään alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=687 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskinen, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.