(Poistunut julkaisusta)

Timpuri / Kirvesmies
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Haemme nyt timpureita/ kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle erilaisiin työmaakohteisiin.

Työtehtävän kuvaus

Tulet työskentelemään monipuolisissa kirvesmiehen työtehtävissä asiakasyrityksemme kohteissa pääkaupunkiseudun alueella.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo useamman vuoden kokemus kirvesmiehen työtehtävistä. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti, hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Arvostamme myös positiivista asennetta ja tehokasta työskentelyotetta. Ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan eduksi tehtävässä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan työskentelyyn.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi