(Poistunut julkaisusta)

Timpuri / Kirvesmies (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen, vakaasti kasvava rakennusalan yritys, joka etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia ja luotettavia timpureita pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia timpurin/kirvesmiehen rakennustöitä ja työn pääpaino on levyseinärakentamisessa. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin. Töitä tehdään normaalisti arkisin klo 7.00 - 15.30. 40h/viikko.

Työtehtävässä edellytetään:
- soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- itsenäistä työskentelyotetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- B-ajokorttia

Arvostamme:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- oman auton käyttömahdollisuutta
- positiivista asennetta
- mahdollisuutta sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- kokemusta timpurin / kirvesmiehen töistä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn, kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena.

Tehtävään valittu henkilö pääsee aloittamaan työssä sopimuksen mukaan.

Jos työskentely hyvässä porukassa kiinnostaa, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi hieman itsestäsi ja osaamisestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Voit halutessasi kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Parhaiten Anttonyn tavoitat arkisin klo 09-15.