(Poistunut julkaisusta)

Timpuri elementtien valmistukseen, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme timpuria betonielementtien valmistukseen Jyväskylään. 

Työtehtäviisi kuuluu betonielementtien muotitus, raudoittaminen ja valutyöt teollisuusympäristössä.

Toivomme hakijoilta reipasta työskentelyasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alan kokemus, rakennusalan koulutus sekä kuvanlukutaito. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittyä työssään.

Töitä tehdään yhdessä vuorossa, maanantaista perjantaihin (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkauksessa noudatetaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Tehtävästä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen, aloitus tapahtuu puolen vuoden sopimuksella.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Jari Pakarinen , Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 045 130 9444 tai jari.pakarinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.