(Poistunut julkaisusta)

Timpuri ääniloukkujen asennuksiin PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä tai kokenutta rakennusmiestä uudistyömaalle Espooseen! Työt alkavat pikaisesti heti sopivan henkilön löydyttyä!

Työnkuva:
Työ pitää sisällään erityisesti ääniloukkujen asentamista. Lisäksi työ voi oman osaamisesi mukaan sisältää myös muita kirvesmiehen tai rakennusmiehen työtehtäviä. Toivomme, että olet joustava työtehtävien suhteen!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta useamman vuoden alan työkokemusta. Toivomme, että hakijalla olisi aikaisempaa kokemusta ääniloukkujen asentamisesta. Etsimme henkilöä, jolla on oma-aloitteinen sekä aikaansaava ja joustava asenne työtä kohtaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Eduksi on, jos hakijalta löytyy omia työkaluja ja auto. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset osaksi mukavaa ja turvallista työmaata. Asiakasyrityksen puolesta saat kivat työkaverit. Lisäksi WorkPowerin HR-tiimimme on sinun työsi tukena. Saat meiltä tarvittaessa tyylikkäät ja turvalliset työvaatteet. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. 

Hakuprosessi:
Työt alkavat pikaisesti, joten jätä hakemus jo nyt! Kerro hakemuksessasi aiemmista työkohteistasi ja osaamisestasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusmies, kokenut rakennustyöntekijä, Espoo, Uusimaa