(Poistunut julkaisusta)

Timpureita
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Karstulaan ammattitaitoista TIMPURIA.

Kyseessä on uudisrakennustyömaa, jonka parissa voi mahdollisesti olla osaavalle ja hyvin työnsä hoitavalle timpurille töitä pidemmäksikin aikaa. Töiden aloitus on suunniteltu elokuulle.

Sinulta edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä ja ammattitaitoista työotetta. Et siis pelkää tarttua haasteisiin ja suoriudut tehtävästä kuin tehtävästä! Myös voimassaoleva työturvakortti on edellytys työllistymiseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat sisältää kaikkea muotituksista ja raudoituksista aina rungon pystytykseen ja sisävaiheen töihinkin. Kattavaa ja monipuolista osaamista siis kaivataan, myös kuvienlukutaito ja kokonaisvaltainen ymmärrys alalle ovat tärkeitä.

Toivomme, että työskentelytyyliltäsi olet ripeä, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja asenne työntekoon on kohdallaan. Koulutus alalle on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta kertynyttä osaamista alalle ja kyseisiin työtehtäviin. Oman auton käyttömahdollisuus on etu hakiessasi työpaikan sijainnista johtuen.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, haastattelemme jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka 050 44444 26 ja Kaisa Eerola 040 1903021. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.