(Poistunut julkaisusta)

Timpureita sisäilmakorjauksiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit monipuolista työtä sisätila- ja saneerauspuolen tehtävistä?

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä TIMPUREITA sisäilmakorjauksiin asiakkaallemme Kuopioon. Kyseessä on julkinen kohde Kuopion keskustan tuntumassa.

Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti sisäilmakorjaukseen liittyviä tehtäviä; tiivistyksiä, kevyttä purkua ja uuden laittoa tilalle. Työtä pystymme tarjoamaan kuukausiksi, ja oikeanlaisen henkilön löytyessä sekä työkannan säilyessä hyvällä tasolla on myös vakinaistuminen asiakasyritykseemme mahdollista. Työskentelet arkisin kokoaikaisesti klo 7–15.30 välillä. Suureksi eduksi katsotaan kokemus vastaavista sisäilman korjaukseen liittyvistä tehtävistä.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera – asenne ratkaisee! Tehtävä edellyttää sinulta vahvaa työkokemusta rakennusalalta sekä ammattitaitoa erilaisista rakennustöistä ja itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, oheisen linkin kautta, sillä tehtävät alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa jo tänään! 


Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa asiakasyrityksessämme

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.