(Poistunut julkaisusta)

Timpureita kesäksi
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Jyväskylän seudulle kesäksi ammattitaitoisia timpureita.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, vähintään muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ammattimaista asennetta työtä kohtaan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä työhön valittaville.

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa ja työtehtävät vaihtelevat kohteen sekä työvaiheen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Jos olet kiinnostunut timpurin tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian! Lisätietoja antaa Erja Kokkonen 040 725 1340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.