(Poistunut julkaisusta)

Timpureita kesäksi
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme asiakasyrityksillemme Jyväskylän seudulle kesäksi ammattitaitoisia timpureita.

Toivomme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, vähintään muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ammattimaista asennetta työtä kohtaan. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä työhön valittaville.

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa ja työtehtävät vaihtelevat kohteen sekä työvaiheen mukaan. Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30. Kesätöiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Jos olet kiinnostunut timpurin tehtävistä, laita hakemusta tulemaan nettisivujemme sihti.fi kautta tai poikkea toimistollamme Kolmikulmassa, Ilmarisenkatu 1. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian! Lisätietoja antavat Aleksi Arjakka 0400 278 937 tai Erja Kokkonen 040 725 1340.