(Poistunut julkaisusta)

Timlärare med klassläraruppgifter
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Vanda stad, Fostran och lärande,  Svenskspråkiga servicen,
Västersundoms skola

Hetbackavägen 3, 01200 Vanda

Anställningsförhållandets längd: ordinarie 01.08.2020 - 

Hej, du klasslärare! Letar du efter en trevlig arbetsplats med kunniga och trevliga kolleger. Vi välkomnar dig till Vanda för att arbeta vid Västersundoms skola. 

Skolan är belägen i sydöstra Vanda alldeles på gränsen till Helsingfors. Vi har cirka 70 elever, 4 heltidsanställda lärare och en hel del annan skolpersonal. 

Vi tror att lärandet i grunden sker via kommunikation med andra elever, lärare och andra vuxna. Det sker i olika grupper och sammanhang och i olika lärmiljöer. Vid vår skola jobbar eleverna i sammansatta klasser.

Som klasslärare ansvarar du för planeringen, genomförandet och utvärderingen av undervisningen i din egen klass och samarbetar tätt med de andra lärarna vid skolan. Möjligheter till heltidsanställning finns, men timantalet kan också var mindre med 16-24 undervisningstimmar per vecka.

Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Högklassig fostran och undervisning uppskattas i våra moderna läroanstalter, liksom internationalism, kulturell mångfald och gemenskap.

Alla de svenskspråkiga skolorna i Vanda startar som bäst upp ett långsiktigt projekt. Vi jobbar för att utmana eleverna och varandra inom Challenging Learning, ett koncept som fått stor internationell spridning. Du kan hitta mera information om det här via följande länk till YLEs webbplats.

Blev du intresserad av att veta mer om vår skola? Ring då rektor Mia för att prata vidare eller för att komma överens om ett informellt besök.

Rektor
Förars-Pöytäniemi, Mia
0401833410
foramn.efternamn@vantaa.fi

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.  Vänligen ansök endast elektroniskt.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas.

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: tjänst

Arbetstid: I enlighet med det tjänste- och arbetskollektivavtal som tillämpas 216-24 undervisningstimmar / vecka


Kontaktinformation:

Rektor
Förars-Pöytäniemi, Mia
0401833410
mia.forars-poytaniemi@vantaa.fi

Anträffbar vardagar kl. 8-16

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.