(Poistunut julkaisusta)

Timlärare med klass, Karamalmens skola
Esbo stad

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2021

Beskrivning av jobbet: Vi söker en timlärare med klass till Karamalmens skola.

Skolans namn och adress: Karamalmens skola, Karaängsvägen 4, 02610, Esbo stad

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2021.


Behörighetskrav: Klasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter att du är flexibel och kan arbeta som en del av ett team.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter ifall du kan undervisa i finska och slöjd. Även musik är en stryrka vi gärna ser hos den sökande.

Karamalmens skola ligger intill det vackra ekskogsområdet i byn Konungsböle och Karaängen. Skolan hette tidigare Kilo-Gröndal folkskola. Då grundskolan infördes fick skolan namnet Karamalmens skola. Skolan började sin verksamhet år 1954. Skolan renoverades åren 2010-2011.

Skolans övergripande målsättning är att ge eleverna goda baskunskaper och att öka deras självförtroende. En ständig dialog med föräldrarna är viktig. Vi strävar efter att eleverna och familjerna känner att vår skola är en trygg plats och en god sam

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.