(Poistunut julkaisusta)

Timlärare i matematik i gymnasiet, i huvudsyssla
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Timlärare i matematik i gymnasiet, i huvudsyssla

Työavain 3-1702-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 28.01.2019 kello 15:45
Mattlidens gymnasium , Mattliden 1 02230 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Gymnasiet
Aineenopettajat

Tehtävän kuvaus: Mattlidens gymnasium lediganslår en tillsvidare tjänst som timlärare i huvudsyssla i ämnet matematik. Den som väljs till tjänsten kommer att undervisa i matematik, kort och lång kurs, på gymnasiets allmänna linje. Mattlidens gymnasium är det enda svenskspråkiga gymnasiet i Esbo. Skolan ligger intill Västerleden och har goda trafikförbindelser, såväl med Helsingfors som med olika delar av Esbo och med Grankulla. Skolan har omkring 560 studerande av vilka 150 studerar på IB-linjen. Anställningen inleds i augusti 2019.


Kelpoisuusvaatimus: Ämneslärarbehörighet i matematik för gymnasiet. Behörighetsvillkoren har fastställts i förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet (986/1998).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään att du är intresserad av att delta i och samarbeta med skolans ledning och kolleger när det gäller gymnasiets övriga verksamhet såsom tutorverksamhet, temadagar, utflyktsdagar och arbetsgrupper i gymnasiet. Vi förutsätter också att du är beredd, att för din del ta ansvar för att gymnasiets vardag fungerar.

Arvostamme erfarenhet av gymnasieundervisning och grupphandledarskap samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

rektor Saana Ruotsala
saana.ruotsala@esbo.fi