(Poistunut julkaisusta)

Timlärare i huvudsyssla/Resurslärare
Esbo stad

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Beskrivning av jobbet: Vi söker en timläre i huvudsyssla till Kungsgårdsskolan!

Skolans namn och adress: Kungsgårdsskolan, Hans Westerlunds Väg 7, 02780 Esbo

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2020.

Behörighetskrav: Klasslärarexamen
Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av att jobba med elever i olika åldrar och att du har den kunskapen som krävs för att du ska klara av jobbet som resurslärare i vår skola.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter att du är en nyfiken, ambitiös och glad person som brinner för att jobba som resurslärare i åk 1-6. Vi värdesätter även kunskap i ämnet slöjd.

I Kungsgårdsskolan känner vi alla varandra vilket bidrar till att skapa en trygg atmosfär i skolan. Skolan blev färdig 1910. Den hemtrevliga skolbyggnaden finns i Köklax i västra Esbo. Bussarna stannar vid skolan och Köklax station ligger på promenadavstånd. Förutom vårt trevliga skolhus har vi all orsak att vara stolta över vår stora skolgård i naturnära miljö. Endast fantasin och skolans trivselregler sätter gränser för verksamheten under rasterna.