Timlärare i huvudsyssla, Mattlidens gymnasium
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Beskrivning av jobbet: Timlärare i huvudsyssla i geografi och biologi anställs till Mattlidens gymnasium.

Skolans namn och adress: Mattlidens gymnasium, Mattliden 1

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2022.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i geografi och biologi för gymnasiet

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Vi förutsätter utmärkta kommunikativa färdigheter i svenska, digital kompetens samt goda samarbetsfärdigheter och beredskap att jobba i lärarteam.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter erfarenhet av att ha undervisat i hälsokunskap, erfarenhet av att ha fungerat som grupphandledare samt medverkan i skolprojekt utanför den egna ämnesundervisningen.

Mattlidens gymnasium är det enda svenskspråkiga gymnasiet i Esbo, 12 km väster om Helsingfors centrum. Skolan ligger intill Västerleden och har goda trafikförbindelser med olika delar av huvudstadsregionen. Under läsåret 2022-2023 omfattar gymnasiet knappt 700 studerande, av vilka ca 150 är IB-studerande, som studerar för den internationella studentexamen International Baccalaureate.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548907
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo