(Poistunut julkaisusta)

Timlärare i bisyssla, islam, Dickursby skola
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Vanda stad, bildningsväsendets verksamhetsområde, grundläggande utbildning
Dickursby skola

Idrottsvägen 4, 01370 Vanda

Anställningsförhållandets längd: visstidsanställning 13.08.2019 - 30.05.2020


Hej

Vi söker en lärare i bisyssla för att undervisa i islam i de svenskspråkiga skolorna i Vanda. Behovet av lärare i islam varierar något från år till år. Huvudskola är ändå Dickursby skola. Under det kommande läsåret söker vi lärare till Dickursby skola och  Västersundoms skola. Timantalet för lärare beräknas vara totalt 1-3 timmar per vecka.

Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Högklassig fostran och undervisning uppskattas i våra moderna läroanstalter, liksom internationalism, kulturell mångfald och gemenskap. Läs mer om Vanda som arbetsgivare och lär känna den grundläggande utbildningen i Vanda via den här videon.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 5 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: deltid

Typ av anställning: tjänst

Arbetstid: I enlighet med det tjänste- och arbetskollektivavtal som tillämpas 


Kontaktinformation:
Rektor
Förars-Pöytäniemi, Mia
0401833410
mia.forars-poytaniemi@vantaa.fi


Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.