(Poistunut julkaisusta)

Timanttivaijerisahaaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018
Timanttivaijerisahaaja käyttää vaijerisahaa, jota käytetään kivilohkareiden leikkaamiseen kalliosta. Vaijerisahat ovat suuria koneita ja timanttitäytetyt pisarat vaijereissa leikkaavat marmoria, graniittia ja muita samanlaisia kiviä.
Vaijerisahan käyttäminen on aivan erityinen tehtävä, joka voi turvallisesti onnistua vain riittävän harjoittelun ja kokemuksen myötä. Vaijerisahan käyttäjät ovat myös vastuussa koneen perus ylläpidosta ja turvatoimista. Mahdollisuus jatkuvaan työsuhteeseen. Toimi ripeästi, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työ on kohteesta riippuen tarvittaessa1-, 2- tai 3-vuorotyötä.

Kone : Atlas Copco, Speedcut 100

Sinulta edellytetään: Työ vaatii tekijältään keskittymistä käsillä olevaan työhön ja sen suorittamista tehokkaasti. Huolellisuus, tarkkaavaisuus, nopeat refleksit ja kovaan työhön paneutuminen ovat muutamia tekijältään vaadittavia ominaisuuksia. Valitulla tulee olla myös korkea työmoraali ja kyky kommunikoida työkavereiden ja johdon kanssa vaivattomasti. Hakijan tulee puhua ainakin yhtä seuraavista kielistä; suomi, englanti, eesti tai venäjä.
Palkka: tes:n mukaan (maa- ja vesirakennus) ottaen huomioon aikaisempi kokemuksesi ja taitosi