(Poistunut julkaisusta)

Timanttitöiden työnjohtaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Haluatko päästä vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen tehtävään? Oletko valmis matkustamaan ja ottamaan vastuuta yhtenä yrityksen toimintaa edistävänä henkilönä? Umacon Oy nimittäin hakee työnjohtajaa vastamaan timanttitöiden toiminnasta työmailla. Voisiko sinusta olla tähän tehtävään?

"Umacon Oy on yli 30-vuotias vaativiin kone- ja rakennuspurkutöihin erikoistunut purku- ja kierrätysalan yritys. Olemme kasvaneet vahvasti viime vuosina ja edellisen tilikauden liikevaihto oli 18 M€. Omaa vakituista henkilöstöä meillä on tällä hetkellä yli 60, jonka lisäksi työllistämme myös ison määrän aliurakoitsijoita. Pääkonttorimme sijaitsee Kouvolan Myllykoskella sekä sivukonttorit Helsingissä ja Lahdessa. Tämän lisäksi meillä on kierrätystoimipisteet Kouvolan Inkeroisissa ja Lahdessa.

Pääasiakkaitamme ovat isot teollisuuden toimijat ja rakennusliikkeet, energiayhtiöt sekä julkinen sektori. Toimialueemme on teollisuuden purkutöissä koko Suomi sekä rakennuspurku-urakoissa pääosin Etelä-Suomi. Olemme asiakkaidemme keskuudessa tunnettuja turvallisuudesta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Umaconin motto on aina ollut ”kun jotain lupaamme, sen myös pidämme”.

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammatillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Työsi koostuu työnjohtajan tehtävistä, ja vastaat timanttiporauksen, timanttisahauksen sekä vaijerisahauksen toiminnasta työmailla. Tarvittaessa olet valmis tekemään timanttitöitä myös itse.

Sinä olet vastuuta kantava ja haasteista nauttiva alan ammattilainen, joka tekee työtään järjestelmällisellä otteella. Kiireenkin keskellä pystyt työskentelemään tehokkaasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme kokemusta timanttitöistä sekä odotamme sinulta kokemusta myös rakennusalalta sekä työnjohdollisista tehtävistä. Ehdottoman tärkeää on matkustusvalmius, sillä työmaita on ympäri Suomen! Asuinpaikallasi ei siis ole väliä, sillä vakituista työpistettä ei ole.

Työllistyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!