Timanttisia LIVE-myyjiä Suomenojan Giganttiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Oletko myyntihenkinen ja positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava tyyppi? Nautitko siitä, että pystyt omalla tekemiselläsi auttamaan asiakkaita sekä tekemään tulosta? Jatka lukemista, meillä on töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Espoon Suomenojan Giganttiin timanttisia LIVE-MYYJIÄ. Tulevassa työssäsi pääset antamaan asiantuntija-apua asiakkaille uusien laitteiden hankintaan videopuhelun välityksellä. Tehtäväsi on siis löytää asiakkaille oikea ratkaisu ensiluokkaisen palvelun avulla! Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja myyntityöstä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Tässä työssä pärjää parhaiten myyntihenkinen, joustava, aktiivinen ja tuloshakuinen tyyppi, joka innostuu kilpailusta kollegoiden kesken, mutta on myös hyvä tiimipelaaja - kuulostaako ihan sinulta? 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Töitä on tarjolla 25-30 h/viikko, ja työajat sijoittuvat pääosin ma-pe klo 10-20 ja la klo 10-18 välille. Rekrytoidut suoraan asiakkaamme kirjoille, ja sinua odottaa työ, missä pääset kehittymään ja missä saat tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Palkka on kaupan työehtosopimuksen mukainen, ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549820
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa