Timanttisahaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle luotettavaa ja ammattitaitoista TIMANTTISAHAAJAA. Osaavalle tekijälle työtä pitkäksi aikaa arvostetussa työpaikassa!

Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen timanttisahauksesta ja -porauksesta. Työtehtäviin kuuluu myös piikkausta ja muita purkutöitä. Toivomme sinun olevan reipas, motivoitunut ja omatoiminen henkilö.

---------- 

Kiinnostuitko? Jätä cv ja hakemuksesi ilmoituksesta löytyvästä hakulinkistä jo tänään!

Voit myös soittaa Jeri Ojakangas puh. 040 530 9353 tai laita sähköpostia jeri.ojakangas@smilepalvelut.fi

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

---------- 

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1162469
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa