(Poistunut julkaisusta)

Timanttiporari/-sahuri
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja iloiseen joukkoomme

TIMANTTIPORARIA / -SAHURIA

uudis- ja saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulle, pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme hakijoilta B-luokan ajokorttia, mutta se ei ole välttämätön. Koulutamme tarvittaessa puuttuvan työturvallisuuskortin.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian sähköisellä hakemuksella. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.