(Poistunut julkaisusta)

Timanttiporari, Pirkanmaa
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

TIMANTTIPORARIA / -SAHURIA PIRKANMAALLE

uudis- ja saneerauskohteisiin , pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.  Edellytykset:

* Ahkera, oma -aloitteinen tiimityöskentelijä * Toiveena kokemusta vastaavista tehtävistä. * B-luokan ajokortti on eduksesi, mutta se ei ole välttämätön. * Koulutamme tarvittaessa puuttuvan työturvallisuuskortin. Työturvallisuuskorttia vaaditaan. * Porapuomiston /sahurin kokemusta

Tarjoamme: * Mukavan työilmapiirin ja hyvän asiakaskohteen * Positiivinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri * Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme toimintaamme.  * Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Monipuolisiin työkokemuksiin.

* Kilpailukykyinen palkkaus ja asianmukaiset työvarusteet * Ateriaetu

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Tarja Kaukonen
Asiakkuuspäällikkö
tarja.kaukonen@aaltovoima.fi
050 4643446

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "