(Poistunut julkaisusta)

TIMANTTIPORAAJIA/-SAHAAJIA PURKUTYÖMAILLE
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme asiakkaallemme rakennusalan osaajaa timanttiporaajaksi/ -sahaajaksi purkutöihin.

Odotamme sinulta:

Työtehtävään perehdytetään huolellisesti, joten voit olla vasta aloitteleva rakennusalan tulevaisuudenlupaus, joka on kiinnostunut kehittymään purkualan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä! Aikaisempi kokemus katsotaan kuitenkin eduksesi. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Tulityökortti koulutetaan tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle:

Asiakasyrityksemme on monipuolisiin ja vaativiin purkutöihin erikoistunut vakavarainen purkualan yritys. Tarjoamme sinulle mielekkään työtehtävän, jossa vastaat purkutöiden onnistuneesta toteuttamisesta osana ammattitaitoista tiimiä. Käytössäsi on maailmanluokan kalusto, jolla syntyy tarkka ja laadukas työnjälkeä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja oppia uutta. Tehtävä on aluksi määräaikainen noin 2-6 kuukauden ajalle. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksellemme määräaikaisuuden jälkeen. Tarjoamme työhön kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae tehtävää:

Mikäli olet hakemamme työnjohtaja, jätäthän hakemuksen palkkatoiveineen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.