(Poistunut julkaisusta)

Timanttiporaajia Helsinkiin!
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Timanttiporaajia pääkaupunkiseudulle! 

Värväämme töihin kokeneita timanttiporaajia asiakkaamme työmaille pääkaupunkiseudulle. Työmaalla on käytössä sekä käsikäyttöinen, että jalustallinen porauskalusto. Työtehtävät työmaalla on ovat mm ovi-aukkojen sahaukset, liikuntasaumojen sauhakset, läpivientien poraukset, piikkaukset. Edellytämme vähintään yhden vuoden aikaisempaa työkokemusta timanttiporaus- ja timanttisahaustöistä sekä valmiutta fyysiseen työhön.

TYÖTEHTÄVÄ: Timanttiporaaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00750 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti. Arvioitu kesto on 6 kuukautta, tämän jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakas yritykseen. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kovaa asennetta ja ahkeraa työntekoa
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Rakennusalan perustutkintoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.