(Poistunut julkaisusta)

Timanttiporaaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme Jyväskylään timanttiporaajaa!

Töitä on tarjolla monipuolisissa kohteissa, joten arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kerrothan hakemuksessasi, minkälaista kokemusta omaat timattiporaajaan tehtävistä.

Paikkaan valittavalta edellytämme siis aikaisempaa työkokemusta timanttiporauksesta
sekä reipasta ja työhön tarttuvaa otetta. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja valmius työskennellä fyysisesti raskaassa työssä.

Sinulle voimme tarjota kunnollisen palkan osaamisen ja ahkeruuden mukaan ja lisäksi
asianmukaiset varusteet sekä kunnon työvälineet. Plussana vielä loistava työporukka!

Kiinnostuitko? Lähetä työhakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja paikasta saat tarvittaessa Erja Kokkoselta, 040-7251340.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.