(Poistunut julkaisusta)

Tilitysvalmistelija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Teosto on musiikin tekijöiden ja kustantajien järjestö. Me Teostossa teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että Suomessa on hyvät edellytykset tehdä musiikkia ammattimaisesti ja että suomalaista musiikkia soitetaan nyt ja tulevaisuudessa. Keräämme musiikinkäytön korvaukset ja tilitämme ne edelleen tekijöille ja kustantajille. Pidämme siis huolen siitä, että jokainen meistä voi nauttia musiikista helposti ja laillisesti ja halutessaan hyödyntää sitä oman liiketoimintansa edistämisessä. Edistämällä musiikintekijän hyvinvointia olemme mukana edistämässä koko luovan alan ja suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia ja taloudellista kasvua. Näin olemme tehneet jo vuodesta 1928. Rakkaudesta musiikkiin. Teosto edustaa 33 000:ta kotimaista ja noin kolmea miljoonaa ulkomaista säveltäjää, sanoittajaa, sovittajaa ja musiikin kustantajaa. Teosto keräsi vuonna 2018 musiikintekijöille ja -kustantajille musiikinkäyttökorvauksia 56,3 miljoonaa euroa. www.teosto.fi
Etsimme asiakkaallemme Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry:lle Tilitysvalmistelijaa mielenkiintoiseen ja tarkkuutta vaativaan rooliin. Kyseessä on määräaikainen vuoden kestävä työ, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollista. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus 

Tilitysvalmistelija työskentelee 13 hengen tilitys- ja raportointitiimissä. Tiimin tehtävänä on valmistella musiikintekijöille, säveltäjille, sanoittajille ja kustantajille maksettava tilitys neljä kertaa vuodessa. Tilitysvalmistelijan vastuualueeseen kuuluu käyttäjäasiakkailta saapuvien esitysraporttien käsittelyä ja saattamista tilitysvalmiiksi määräaikoihin mennessä.  Työssä seurataan esitysraporttien saapumista, ladataan tietoja järjestelmiin, kohdistetaan tietoa sekä muuta tilitysprosessiin liittyvää työtä.  Työtä tehdään päätteellä ja järjestelmissä ja se vaatii tarkkuutta. Tarvittaessa tilitysvalmistelija voi myös olla yhteydessä käyttäjäasiakkaisiin ja tekee yhteistyötä muiden tiimiläisten kanssa.  

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä työkokemusta toimistotyöstä.  Pidät tietokoneella tapahtuvasta työstä, olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen.  Olet myös kärsivällinen ja pidät rutiineista. Olet myös innokas oppija.  Sinulla on ajan tasalla olevat IT-taidot ja omaat myös englannin kielen perusteet (käytettävät järjestelmät ovat pääsääntöisesti englannin kielisiä). Arvostamme myös positiivista ja joustavaa asennetta ja jos olet kiinnostunut musiikista, niin solahdat varmasti helposti joukkoomme.  

Tarjoamme 

mielenkiintoisten tehtävänkuvan monipuolisella toimialalla, mukavan työyhteisön sekä kattavan perehdytyksen työhön. Teoston viihtyisät ja modernit työtilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Kampin Huipussa. Tarjoamme työntekijälle myös lounasedun.  
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517  tai email: etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  (parhaiten ma 20.1.2020 klo 11-12 tai to 23.1.2020 klo 10-11) 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.2.2020   mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi