Tilitysassistentti
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Primary location:

KAJAANI

Tilitysassistentteja SOK Palveluässään

Haluatko olla työlläsi mukana mahdollistamassa S-ryhmän toimijoiden arkipäiväisen toiminnan ja liittyä 140 taloushallinnon ammattilaisen joukkoon Kajaanin toimistollemme?

SOK Talous vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Me puolestaan olemme SOK Talouteen kuuluva taloushallinnon palvelukeskus, eli Palveluässä. Kauttamme kulkee lähes kaikki S-ryhmään kuuluvien yritysten osto- ja myyntilaskut, maksuliikenne, matkalaskut ja paljon muuta.

Me SOK Palveluässässä haemme nyt Kajaaniin tilitysassistentteja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen määräaikaisen työsuhteen, joka kestää tammikuulle 2023 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Millaisia tehtävät käytännössä ovat?

Tilitysassistentin tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakasyritysten myynti- ja maksutapa-aineiston tarkastus ja S-ryhmässä vastaanotettavien maksutapojen täsmäytys. Lisäksi prosessin vastuulle kuuluu tase-erittelyiden laatiminen kuukausittain, muistiotositekirjaukset sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn Suomen suurimman kaupan alan toimijan palveluksessa. Tulet työskentelemään osana isoa tiimiä ja saat ympärillesi kannustavat sekä osaavat kollegat, jotka perehdyttävät sinut työtehtäviin ja ovat tukenasi päivittäin.

Pääset myös työskentelemään moderniin industrial-henkiseen avokonttoriimme, josta ei persoonallisuutta puutu! Olemme panostaneet paljon tilojen yleiseen viihtyvyyteen sekä käytettävyyteen. Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja panostamme erityisesti hyvään työergonomiaan. Meillä pääset myös nauttimaan Suomen laajimmista henkilöstöeduista, joista voit lukea lisää täältä https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan. Henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myös ePassi-edun, jota voit käyttää haluamiisi liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluihin.

Millaisilla ominaisuuksilla menestyt näissä tehtävissä?

Arvostamme sopivaa taloushallinnon koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä.  Toivomme, että innostut järjestelmien parissa työskentelystä. Ennen kaikkea haemme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä intoa oppia uutta.

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi työkaverimme?

Voit hakea näitä tehtäviä oheisen hakulomakkeen kautta 16.5.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti! Kerro meille hakemuksessasi tarkemmin, kumpi työtehtävä sinua kiinnostaa ja miksi juuri sinä olisit hyvä vahvistus tiimiimme.

Jäikö jokin mietityttämään? Tehtäviin liittyen voit puolestaan olla yhteydessä palvelupäällikkö Ulla Hyväriseen (p. 010 768 6062) tai sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme eini.jarvi@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot