(Poistunut julkaisusta)

Tilipalvelupäällikkö VTP:n Kuopion yksikköön
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto, joka hoitaa noin 1100 asiakkaan kirjanpito-, palkanlaskenta-, verotus- ja yhtiöoikeudelliset palvelut. Yhtiön liikevaihto on 10 milj. € ja henkilökunnan määrä on 130 henkeä.

VTP Oy:n Kuopion tilipalveluyksikössä työskentelee 17 henkilöä, jotka vastaavat Itä-Suomen alueella toimivien Kesko Oyj:n ketjuliiketoimintaa harjoittavien vähittäiskauppa-yritysten (K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market ja Neste K) kirjanpidon, verotuksen ja laskenta-asioiden hoidosta.

Haemme Kuopion yksikköömme vakinaiseen työsuhteeseen


Tilipalvelupäällikköä


vastaamaan edellä kuvatun asiakaskunnan laadukkaiden taloushallintopalveluiden tuottamisesta. Toimit tehtävässäsi 16 taloushallinnon ammattilaisen lähiesimiehenä. Osallistut muiden eri puolilla Suomea sijaitsevien kollegojesi sekä keskitetyn asiantuntijaorganisaation kanssa VTP:n toiminnan strategiseen suunnitteluun ja prosessikehitykseen.


Odotamme, että:
- Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava)
- omaat jo kokemusta esimiestehtävistä tai palveluprosessien johtamisesta


Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta yhteistyökykyä ja aktiivista tuloksellista työskentelytapaa asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Tarvitset hyvät esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaidot ja kyvyn toimia muuttuvissa tilanteissa vieden läpi yhteisesti sovittuja muutoksia. Kokemuksesi taloushallinnon, verotuksen ja yhtiöoikeuden prosesseista luemme eduksesi.


Tarjoamme Sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- koulutus- ja kehittymismahdollisuudet työssäsi
- Kesko-konsernin henkilökuntaedutLisätietoja tehtävästä antaa Esko Mansikka, puhelin 01053 22495


Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksin sekä CV 15.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.