(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastustrainee
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Nyt haemme Helsingin, Tampereen ja Turun toimistoillemme toimistollemme Traineita käynnistämään uraansa tilintarkastus- ja neuvontapalveluiden parissa.
 
Mistä on kyse?
 
Meillä pääset mielenkiintoiselle näköalapaikalle kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme maailmaan. Tilintarkastustyössä lähtökohtanamme on aina ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja liiketoimintaympäristöä ja arvioida niihin liittyviä riskejä. Toimimme tiiviisti asiakkaidemme kanssa, palvelemme heitä laadukkaalla ja asiantuntevalla tilintarkastuksella ja neuvomme heitä esimerkiksi kansainvälisen tilinpäätöskäytännön (IAS/IFRS) eri alueilla.
 
Saat Traineena tuntumaa työelämään ja pääset tutustumaan avustavissa tilintarkastustehtävissä asiakkaidemme toimialoihin, joko yhdessä suuremmassa projektissa tai useammassa pienemmässä toimeksiannossa. Vastaat sinulle osoitettujen avustavien tilintarkastustehtävien edistämisestä ja loppuunsaattamisesta kokeneempien tiimijäsenten ohjauksessa.

Trainee-jaksosi ajankohta on:

  • Helsinki: 2.1.2019 – 31.3.2019
  • Tampere: 2.1.2019 - 31.5.2019
  • Turku: 2.1.2019 - 28.2.2019 

Meillä onnistutaan yhdessä
 
Yksi keskeinen piirre Deloitten kulttuurissa on yhdessä menestyminen. Projektiryhmätyöskentely, yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen ja kokemusten jakaminen antavat meille kaikille eväät onnistumiseen. Pyrimme siihen, että meillä jokainen saa työskennellä tehtävissä, joissa on mahdollisuus loistaa. Kokeneemmat kollegat sparraavat sinua mielellään päivittäisissä työtehtävissä ja toivottavasti myös inspiroivat sinua jatkamaan uraasi tilintarkastuksen parissa. Tarjoamme monelle nuorelle asiantuntijalle mahdollisuuden jatkaa vakinaisessa työsuhteessa harjoittelun päätyttyä.
 
Sinustako uusi deloittelainen?
 
Tunnistatko itsessäsi rohkeutta, analyyttisyyttä ja oma-aloitteisuutta? Oletko innokas oppimaan uutta ja pidät itseäsi tiimipelurina? Siinä tapauksessa sopisit joukkoomme hyvin! Tunnollisen ja vastuullisen työotteen lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös:

  • loppusuoralla olevat tai jo valmistuneet, soveltuvat korkeakouluopinnot (olet opiskellut laskentatoimea pääaineena tai laajana sivuaineena)
  • halu ottaa vastaan haasteita ja kasvattaa omaa osaamistasi, mutta valmius tehdä myös rutiininomaisempaa työtä
  • kyky työskennellä tarkasti ja rauhallisesti useamman tehtävän parissa ja paineen alla - muistat pitää pilkkeen silmäkulmassa kiireenkin keskellä
  • sujuva suomen- ja englanninkielen osaaminen
  • aiempi kokemus tilintarkastus- tai taloushallinnon tehtävistä on hyvä lisä!

Hae meille Traineeksi!
 
Kerro meille itsestäsi ja motivaatiostasi jättämällä hakemus rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 23.9.2018. Liitäthän mukaan hakemuskirjeesi, ansioluettelosi sekä viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Huomioithan, että luemme hakemuksia ja pidämme haastatteluita jo hakuaikana, joten seuraathan sähköpostiasi jo hakuaikana mahdollista haastattelukutsua varten.