(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastuksen traineeta ja uran alkuvaiheessa olevia tilintarkastajia Lappeenrantaan
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista tilintarkastuksen parissa? Etsimme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia tiimiimme. Etsimme sekä traineeta että jo hieman kokemusta keränneitä osaajia. Lue lisää rooleista alta:

Traineeksi?

Traineejakso alkaa sopimuksen mukaan ja kestää keskimäärin 2-6kk. Palkallisen traineejakson aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Traineelta odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Aiempaa kokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

Uran alkuvaiheessa oleva tilintarkastaja?

Jo hieman kokemusta kerryttäneille tilintarkastajille tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteen sekä loistavan mahdollisuuden päästä oppimaan ja ottamaan vastuuta tilintarkastuksen tehtävistä. Tehtävänkuva ja asiakasrakenne muodostetaan kokemustaustasi huomioon ottaen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme:

  • olet opiskellut/opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaavaa)
  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu.
  • uran alkuvaiheessa olevalta osaajalta toivomme lisäksi aiempaa kokemusta taloushallinnon tai tilintarkastuksen tehtävistä

​Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden tutustua tilintarkastukseen ja päästä kehittymään huippuammattilaiseksi
  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun
  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että sijoituimme Great Place to Work -listan sijalle 5 suurten yritysten sarjassa. Haemme kollegoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Hakeminen:

Haku on käynnissä 13.8.-15.9.2019. Toivomme, että jätät hakemuksesi jo mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen saapumisjärjestyksessä. Mikäli haet traineeksi, pyydämme sinua tekemään myös kykytehtävät alla olevan ohjeen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Päivi Värjä, p. 050 3837 797

Kykytehtävät:

Jokaisen traineehakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa traineepaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn traineehauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

2. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa pwc.maptq.com (huom. Ilman www-alkua)

Salasanasi ensikirjautumiseen: rcsgq4ltmcb2

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.