Tilintarkastuksen asiantuntija (Audit Senior)
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Haluatko kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi alan johtavassa asiantuntijaorganisaatioissa? Etsimme nyt Helsingin toimistollemme muutaman vuoden tilintarkastuskokemuksen omaavia:

Tilintarkastuksen asiantuntijoita (Audit Senior)

Laadukas tilintarkastus on Deloitten ydinosaamista ja olemme markkinoilla luotettu tilintarkastusyhteisö. Teknologian merkitys sekä tilintarkastuksessa että asiakkaidemme liiketoiminnassa kasvaa, ja analytiikan sekä robotiikan soveltaminen tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia tilintarkastustyöhön. Deloittella pääset näkemään läheltä tilintarkastusalan kehitystä ja vaikuttamaan siihen innovatiivisilla ratkaisuilla.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn monipuolisen asiakaskunnan parissa. Tilintarkastustyössä lähtökohtanamme on aina ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja liiketoimintaympäristöä. Toimimme läheisesti ja tiiviisti asiakkaidemme kanssa, palvelemme heitä laadukkaalla sekä asiantuntevalla tilintarkastuksella ja neuvomme heitä esimerkiksi kansainvälisen tilinpäätöskäytännön (IAS/IFRS) eri alueilla.

Tuemme asiantuntijoitamme omien vahvuuksien hyödyntämisessä ja panostamme erityisesti palautteen antamiseen sekä coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Asiantuntijoidemme mukaan parasta tilintarkastustyössä Deloittella on yhteistyö ja sparrailu sekä nuorempien että kokeneempien kollegoiden kesken.

Helsingin toimistolla sinua odottaa iso, mutta tiivis tiimi täynnä oman alansa asiantuntijoita. Työ on vaihtelevaa, mikään päivä ei ole samanlainen ja huumori kannattelee läpi kiireisimpienkin jaksojen. Vastuuta ja mahdollisuuksia annamme mielellämme niihin tarttuville, joten työ tarjoaa jatkuvasti tilaisuuksia oman ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen. Tuemme sinua myös matkallasi tilintarkastusalan auktorisointeihin.

Sinustako uusi deloittelainen?

Toivomme sinulla olevan jo muutaman vuoden verran kokemusta tilintarkastustehtävistä, jotta sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn tiimisi tukemana. Lisäksi toivomme sinun kykenevän ohjaamaan ja valvomaan juniorimpien kollegoidesi työskentelyä.

Uskomme sinun menestyvän tehtävässä erinomaisesti, mikäli sinulla on:
 • vähintään kahden vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä
 • soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai tradenomi)
 • tavoitteena suorittaa, tai jo suoritettuna KHT/HT-tutkinto
 • sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen
 • erinomaiset tiimityötaidot
Haluamme kuulla sinusta lisää!

Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä hakemus nettisivuillamme viimeistään 5.4.2020 ja liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Heräsikö sinulle kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Hanna Järvinen kertoo sinulle mielellään lisää. Hannan (puh. +35850 5456 021) tavoitat parhaiten perjantaina 20.3. klo 13-14, tiistaina 24.3. klo 13-14 ja ke 1.4. klo 13-14. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme sähköpostitse rekry@deloitte.fi. Huomioimme koronavirustilanteen mukaiset ohjeistukset rekrytointiprosessin yhteydessä.

Tutustu tilintarkastustyöhön Deloittella ja tapaa tiimiämme YouTubessa. Kurkkaa myös arkeen Deloittella seuraamalla @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1350365
 • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Järvinen
 • Puhelin: +35850 5456 021
 • Sijainti: Helsinki