(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastuksen ammattilaisia, Tampere
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

 

Tilintarkastuksen ammattilainen, haluatko liittyä energiseen asiantuntijajoukkoomme? Toimintamme kasvaessa, etsimme nyt uusia kollegoita erilaisiin tilintarkastustiimeihimme Tampereelle. Etsimme uusia tiimiläisiä sekä senior associaten tehtävään muutaman vuoden kokemuksella että managereita pidemmällä urakokemuksella.

Tilintarkastus- ja muut varmennuspalvelut -yksikkömme asiakaskuntaan kuuluu mm. Helsingin pörssissä listattuja yrityksiä, kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä, perheyrityksiä sekä yhdistyksiä ja säätiöitä. Toimintatapamme pohjautuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja toimialan ymmärtämiseen sekä liiketoimintaan liittyvien riskien huomioon ottamiseen. Ammattimainen tilintarkastuksemme tarjoaa asiakasyritysten johdolle ja omistajille varmuuden organisaation taloudellisesta tilanteesta ja siihen liittyvän taloudellisen raportoinnin oikeellisuudesta.

Toivomme, että

  • sinulla on vähintään muutaman vuoden käytännön kokemus tilintarkastustehtävistä, managerin tehtävään odotamme useamman vuoden kokemusta

  • mahdollisesti kokemusta tilintarkastustiimien vetämisestä tai esimiehenä toimimisesta

  • opintojesi pohjalta sinulla on valmiudet KHT- tai HT-tutkinnon suorittamiseen.

Haemme ryhmäämme asiantuntijoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kollegoiden kanssa. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja nautit vaihtelevista työpäivistä eri asiakastöiden parissa. Lisäksi motivoidut oman osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä ja haluat panostaa siihen.

Oletko etsimämme kyky?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää, joten panostamme kattavasti mm. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin palveluihin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Mukavat työkaverit sekä menestyvät asiakkaat tekevät työstäsi innostavaa ja mielenkiintoista.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.1! Lisätietoja tehtävistä antaa Antti Saarinen, 040 779 1707, antti.saarinen@pwc.com.