Tilintarkastajia yleishyödyllisille yhteisöille
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa yleishyödyllisten yhteisöjen parissa ja samalla toimia kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Etsimme nyt tilintarkastajia työskentelemään ensisijaisesti yleishyödyllisten yhteisöjen ja säätiöiden tilintarkastuksen parissa. Olemme asiakkaidemme kumppani mm. toiminnan muutostilanteissa ja taloudellisen raportoinnin varmistamisessa sekä tuemme asiakkaitamme verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja osaamisesi kehittämistä tukevat PwC-ketjun monipuoliset koulutusohjelmat. Lisäksi tarjoamme mukavat työkaverit sekä arvostetut ja tunnetut asiakkaat, jotka tekevät työstäsi varmasti innostavaa ja mielenkiintoista. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet hankkinut jo muutaman vuoden työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai muista taloushallinnon tehtävistä erityisesti yleishyödyllisissä yhteisöissä.
  • Sinulla on ymmärrystä kolmannen sektorin rahoittajien vaateista sekä taloudellisen raportoinnin erityispiirteistä.
  • Opintojesi pohjalta sinulla on valmiudet KHT- ja HT-tutkinnon suorittamiseen.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä kirjallista että suullista). Ruotsin kielen taito on iso plussa.

Sovit joukkoomme, jos olet tyyliltäsi vastuuntuntoinen, ihmisläheinen ja sinulla on todellinen palo työskennellä yleishyödyllisten yhteisöjen parissa. Meille on tärkeää, että tutustumme asiakkaisiimme, heidän toimintaansa ja tarjoamme konkreettiset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen, joten haluat olla tukemassa heitä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Ymmärrämme halun kehittyä monipuolisesti, joten pääset työskentelemään myös muiden asiakkuuksien parissa. Lisäksi odotamme, että työskentelet mielelläsi sekä tiimissä että itsenäisesti ja tuot oman panoksesi rennon työilmapiirimme ylläpitämiseen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.5.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Salmi, puh. 050 548 1255, jaana.salmi@fi.pwc.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266829
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki