(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastajia pankkitoimitoimialaa palvelevaan tiimiimme
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Etsimme uusia kollegoita monipuolisiin pankkisektorin tilintarkastustehtäviin. Työssäsi keskityt monipuolisiin kansainvälisen pankin tilintarkastustehtäviin sekä olet rakentamassa tulevaisuuden pankkitarkastusta kanssamme. Kokemuksesi huomioiden työtehtävät voivat liittyä pankin taloudelliseen raportointiin, finanssisektorin sääntelyyn, treasury-toimintoihin, vakavaraisuudenhallintaan, rahoitusinstrumenttien arvostukseen ja luottoriskinhallintaan. Tule mukaan uuteen pankkisektorin tilintarkastukseen keskittyvään kansainväliseen tiimiimme finanssisektorin näköalapaikalle!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia työtehtäviä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Tukenasi sinulla on mukava, alan huipuista koostuva asiantuntijatiimi ja lisäksi pääset työskentelemään kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Lisäksi osaamisesi kehittämistä tukevat PwC-ketjun monipuoliset koulutusohjelmat. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet hankkinut jo työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai taloushallinnon/kirjanpidon tehtävistä.
  • Sinulla on kokemusta finanssitoimialan sääntelystä sekä taloudellisen raportoinnin erityispiirteistä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä kirjallista että suullista). Ruotsin kielen taito on iso plussa.

Sovit joukkoomme, jos olet tyyliltäsi vastuuntuntoinen ja sinulla on todellinen palo työskennellä finanssisektorin parissa. Meille on tärkeää, että tutustumme asiakkaisiimme, heidän toimintaansa ja tarjoamme konkreettiset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen, joten haluat olla tukemassa heitä muuttuvassa toimintaympäristössä. Haemme kollegoita, jotka tekevät toimivat sujuvasti tiimissä tehden tiivistä yhteistyötä ja panostavat omalta osaltaan rentoon työilmapiiriimme.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja cv:si 19.1.2020 mennessä. Toimi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhteen aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Paunonen 7.1.2020 alkaen, puh. 050 363 4911.

Katso alla olevasta videosta työntekijöidemme kokemuksia PwC:llä työskentelystä.