(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastajia pankkitoimialan tehtäviin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsimme tiimiimme vakituisiin työsuhteisiin uusia kollegoita monipuolisiin pankkisektorin tilintarkastustehtäviin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden pankkitarkastusta kanssamme ja syventämään osaamistasi mielenkiintoisella finanssialalla!

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi. Työssäsi tulet keskittymään erityisesti pankkisektorin toimeksiantoihin yhteistyössä johtavien asiantuntijoidemme ja kansainvälisten kollegoidemme kanssa. Kokemuksesi huomioiden työtehtävät voivat liittyä pankin taloudelliseen raportointiin, finanssisektorin sääntelyyn, treasury-toimintoihin, vakavaraisuudenhallintaan, rahoitusinstrumenttien arvostukseen ja luottoriskinhallintaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja osaamisesi kehittämistä tukevat PwC-ketjun monipuoliset koulutusohjelmat. Lisäksi tarjoamme mukavat työkaverit sekä arvostetut ja tunnetut asiakkaat, jotka tekevät työstäsi varmasti innostavaa ja mielenkiintoista. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet hankkinut jo työkokemusta tilintarkastus-, controller- tai taloushallinnon/kirjanpidon tehtävistä.
  • Sinulla on kokemusta finanssitoimialan sääntelystä sekä taloudellisen raportoinnin erityispiirteistä.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa (sekä kirjallista että suullista). Ruotsin kielen taito on iso plussa.

Sovit joukkoomme, jos olet tyyliltäsi vastuuntuntoinen ja haluat tehdä tiivistä yhteistyötä sekä tiimissä että asiakasrajapinnassa. Meille on tärkeää, että tutustumme asiakkaisiimme, heidän toimintaansa ja tarjoamme konkreettiset ratkaisut jokaiseen tilanteeseen, joten haluat olla tukemassa heitä muuttuvassa toimintaympäristössä. Odotamme myös, että olet aidosti kiinnostunut työskentelystä finanssisektorin parissa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 26.5.2019 mennessä. Toimi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhteen aloitusajankohta sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heini Laine, puh. 040 779 1781.