(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastajia ja tilintarkastuksen traineeta Lappeenrantaan
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Oletko kiinnostunut uramahdollisuuksista tilintarkastuksen parissa? Etsimme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia tiimiimme. Etsimme sekä kisällejä eli harjoittelijoita että jo hieman kokemusta keränneitä osaajia. Lue lisää rooleista alta:

Kisälliksi eli traineeksi? 
Kisällijakso alkaa syksyllä 2018 tai keväällä 2019 ja kestää 2-6kk. Palkallisen kisälliharjoittelun aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Kisälleiltä odotamme aktiivista, analyyttistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä halua työskennellä osana tiimiä. Aiempaa kokemustakin tärkeämpänä pidämme halua oppia ja innostua tilintarkastukseen liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista sekä kykyä joustaa tarvittaessa.

Uran alkuvaiheessa oleva tilintarkastaja

Jo hieman kokemusta kerryttäneille tilintarkastajille tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteen sekä loistavan mahdollisuuden päästä oppimaan ja ottamaan vastuuta tilintarkastuksen tehtävistä. Tehtävänkuva ja asiakasrakenne muodostetaan kokemustaustasi huomioon ottaen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Toivomme, että

  • olet opiskellut/opiskelet yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa laskentatoimea tai rahoitusta (tai vastaavaa)

  • hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taito on etu.

  • Uran alkuvaiheessa olevalta osaajalta toivomme lisäksi aiempaa kokemusta taloushallinnon tai tilintarkastuksen tehtävistä

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden tutustua tilintarkastukseen ja päästä kehittymään huippuammattilaiseksi

  • tilaisuuden kasvaa laaja-alaisiin tehtäviin osana aktiivisia tiimejämme

  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten lounasedun

  • erinomaiset edellytykset sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kehittymiseen osana maailmanlaajuista PwC-ketjua

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on palkittu jo kahtena vuonna peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatilla. Haemme kollegoita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Haku on käynnissä 27.8.-23.9.2018. Toivomme, että jätät hakemuksesi jo mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen saapumisjärjestyksessä. Mikäli haet kisälliksi, pyydämme sinua tekemään myös kykytehtävät.

Lisätietoja tehtävistä antaa Päivi Värjä, p. 050 3837 797

CV ja HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea kisällipaikkaa sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen kisälli meille.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa kisällipaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn kisällihauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

1. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa www.pwc.maptq.com

Salasanasi ensikirjautumiseen: S8963LKEPDM626

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulle tulee kysyttävää tehtävistä tai koet teknisiä ongelmia, ole ystävällinen ja ole yhteydessä cut-e:n Henri Haliseen p. +358 40 1960 666
henri.halinen@cut-e.fi