(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastaja (JHT)
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

TILINTARKASTAJAA (JHT)

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana asiantuntevaa Lounais-Suomen tilintarkastustiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Työskentelet päävastuullisena tarkastajana sekä tiimin jäsenenä erilaisissa julkishallinnon tilintarkastustoimeksiannoissa. Vastaat erilaisista kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävistä monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa. Tehtävään on mahdollista yhdistää myös esimiesrooli. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana osaavaa ja innostunutta tiimiämme.

Tehtävää on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • useamman vuoden tarkastuskokemusta
  • suoritettua JHT-tutkintoa
  • olet motivoitunut ja osaava tilintarkastuksen ammattilainen ja tiimipeluri, joka ottaa vastuuta asiakkuuksista ja nuorempien kollegoiden ohjauksesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työskentelet pääasiassa Lounais-Suomen alueen asiakkuuksissamme ja toimipisteesi on toimistomme Turun keskustassa.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 7.1.2020 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa KHT Jukka Korin (puh. +358 40 532 2080) ajalla 30.-31.12. klo 8-16 sekä 3.1. 8-16.