(Poistunut julkaisusta)

Tilintarkastaja (HT/KHT)
Talousvahvistus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haluatko työskennellä monipuolisissa tilintarkastuksiin sekä muihin neuvontapalveluihin liittyvissä toimeksiannoissa osana nuorekasta ja raikasta tiimiämme? Toimintamme laajentuessa ja kehittyessä haemme kasvavaan joukkoomme sinua,

TILINTARKASTAJA (KHT/HT )

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työskentelemään monipuolisissa asiantuntijatehtävissä tilintarkastuksiin sekä muihin neuvontapalveluihin liittyvissä toimeksiannoissa.
 

Toimenkuva

Työskentelet vastuullisena tarkastajana ja vastaat monipuolista ja haastavista toimeksiannoista. Toimenkuvaan kuuluu laaja-alaista asiakaspalvelua ja merkittävää vastuuta asiakassuhteiden hoitamisessa sekä kehittämisessä. Vastaat tilintarkastustoimeksiannoista sekä muihin neuvontapalveluihin liittyvistä toimeksiannoista. Tukenasi on n. kymmenhenkinen nuorekas ja ammattitaitoinen tiimimme, joka koostuu tilintarkastajista sekä laki/veropalveluiden erityisosaajista. Tehtävässäsi pääset kehittämään uusia asiakassuhteita ja haastamaan itseäsi mitä monipuolisemmissa toimeksiannoissa, jotka nivoutuvat tilintarkastusosaamisen ympärille. Välitön työilmapiirimme ja monipuoliset toimeksiannot avaavat silmäsi tavanomaisesta poikkeavaan tilintarkastajan toimenkuvaan sekä työtapoihin. Pääasiallinen työskentelypaikka on Pirkanmaa. Toimenkuva sisältää satunnaisia matkapäiviä.

 

Sinulta toivomme

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalvelua ja itsesi kehittämistä kohtaan. Lisäksi toivoisimme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, useamman vuoden tarkastuskokemus sekä suoritettu KHT-/HT-tutkinto. Tilintarkastustutkinto ei ole ehdoton edellytys, mikäli olet jo osallistunut tutkintokokeeseen tai täytät tutkintoon suorittamiseen vaadittavat työkokemusta ja opintoja koskevat kriteerit. Haemme joukkoomme aktiivista ja positiivista tiimipelaajaa, joka ei karsasta haastavia toimeksiantoja ja nauttii monipuolisesta asiakaspalvelusta. Toivomme sinulta kykyä sekä halua hoitaa ammattitaitoisesti ja joustavasti toimenkuvassasi muodostuvaa omaa asiakaskuntaasi. Toivomme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
 

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiämme. Lisäksi pääset vaikuttamaan nuoren yhtiömme työskentelytapoihin ja –menetelmiin sekä palveluvalikoimaan. Tarjoamme mahdollisuuden ottaa vastattavaksesi merkittävän määrän uusia asiakassuhteita sekä vastuuta monipuolisten toimeksiantojen toteuttamisesta. Monipuolisen ja laajan toimenkuvasi lisäksi tarjoamme erittäin joustavan ja rennon työympäristön, jossa mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen tarpeesi huomioiden. Työskentelet Tampereen toimipisteessämme ja toimeksiantojen hoitaminen tapahtuu pääasiassa Pirkanmaan alueella.
 

Paikan hakeminen

Hae työpaikkaa 31.12.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen jarno.kuusisto@talousvahvistus.fi ja janne.viitala@talousvahvistus.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Jarno Kuusisto (040 1454 523) ja Janne Viitala (040 8206 892).