Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2021

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa taloushallinnon palvelut, palkanlaskenta, HR- sekä muut asiantuntijapalvelut, kuten tilintarkastus-, yritysverotus-, talouspäällikkö-, CFO- ja controller-palvelut. Rantalainen tarjoaa kattavat ja nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille yli 50 paikkakunnalla noin 1000 koulutetun ammattilaisen osaamisella. Rantalaisella asiakkaita palvellaan paikallisesti ja henkilökohtaisesti, ja yrityksen visiona onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani.

Etsimme asiakkaallemme Rantalainen Oy Lahdelle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Haminaan.

Tehtävässä työskentelet kiinteästi asiakasrajapinnassa, vastaten nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä neuvonnasta. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiisi tarjoten heille henkilökohtaista ja osaavaa taloushallinnon palvelua.

Pääset tutustumaan Rantalaisten uratarinoihin ja -mahdollisuuksiin TÄSTÄ.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

 • Olet taloushallinnon asiantuntija, jolla on useamman vuoden kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä vähintään muutaman vuoden kokemus tilitoimistossa työskentelystä
 • Tehtäviin soveltuvaa taloushallintoalan koulutusta, esim. tradenomi tai KTM
 • Motivoitunutta asiakaspalveluasennetta sekä kykyä ja halua auttaa asiakkaitasi kirjanpidon kiemuroissa
 • Reipasta työskentelyotetta modernien ohjelmisto ratkaisujen parissa, joiden tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys
 • Positiivisuutta ja innokkuutta kehittyä taloushallinnon tehtävissä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Rantalaisella pääset työskentelemään monipuolisissa kirjanpidon tehtävissä haastavien ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa vakaan työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen. Rantalainen tarjoaa myös joustavat työajat, modernit työskentelyvälineet sekä kattavat henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee Haminassa, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös osittain etänä. Työllistyt suoraan asiakasyrityksellemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi valmis hyppäämään uusiin haasteisiin Rantalaisella, kerro meille osaamisestasi ja työkokemuksestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tehtävään tämän hakuilmoituksen kautta. Muistathan liittää mukaan myös palkkatoiveesi sekä suosittelijoidesi yhteystiedot. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, viimeistään elokuun alussa.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Käänny arkailematta meidän puoleemme, mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tehtävään liittyen. HR-koordinaattori Berit Alifrosti vastaa mielellään kysymyksiisi: berit.alifrosti@workpower.fi / 044 745 5170.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1468073
 • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kymenlaakso, Hamina, Uusimaa