(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Asiakkaamme etsii nyt kauttamme itsenäistä ja kokenutta TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.


Työtehtävät

Työtehtäviisi kirjanpitäjänä tulee kuulumaan kolmen konserniyhtiön monipuoliset taloushallinnon tehtävät, kuten kirjanpito, reskontrien hoito, tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta sekä raportointitehtävät. Olet osa neljän hengen hallintotiimiä ja esimiehenäsi toimii Talouspäällikkö, mutta tukenasi on myös Hallintopäällikkö.

Tehtävä on luonteeltaan uusi. Käytössäsi on ERP-järjestelmä Xledger, jota myös konserni Ruotsissa ja Norjassa käyttää. Saat tuen siihen esimieheltäsi ja muista konsernin yhtiöistä.  

Edellytykset

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista itsenäisistä tehtävistä useiden vuosien ajalta. Olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen työskentelijä, sinulla on vahva tietotekninen ymmärrys ja kokemus sekä kiinnostusta ja rohkeutta käyttää/opetella erilaisia taloushallinnon (Erp) järjestelmiä. Kansainvälinen työskentely-ympäristö edellyttää sinulta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin osaaminen luetaan eduksi.

Toivomme myös avointa ja joustavaa asennetta, kehitysmyönteisyyttä ja ennakkoluulottomuutta, eikä työskentelyotteesi herpaannu paineenkaan alla ja pidät siitä, että saat haastaa itseäsi eikä työsi ole samanlaista joka päivä.

Edut

Johdin Oy tarjoaa sinulle erittäin itsenäisen roolin ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi modernissa ja rennossa työympäristössä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat kattavat työsuhde-edut ja mukavat työkaverit. Luonnollisesti etätyöskentely on osa arkeasi.

Lisätiedot

Lisätietoja Poolian konsulteilta:

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
020 7290838

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
020 7290 837

Huom! Haku on melko kiireellinen, joten haethan viipyilemättä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Markkinointitoimisto Johdin Oy

Consivo Group AB on ruotsalainen konserni, joka tarjoaa myynti-, markkinointi- ja maahantuontipalveluja. Tuotamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka tuottavat kaupallista lisäarvoa, kasvattamalla myyntiä ja rakentamalla vahvempia tuotemerkkejä

Suomessa meillä on kolme yritystä, Sales Support Finland Oy, Markkinointitoimisto Johdin Oy ja Trade and Distribution Finland Oy, jotka työllistävät lähes 200 henkeä. Liikevaihtomme on n. 7 milj. euroa. 

Lue lisää: www.johdin.fi tai www.salessupport.fi

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter