(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme taloushallintopalveluja tarjoavalle asiakkaallemme Hollolaan tarkkaa ja yhteistyökykyistä

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN KIRJANPITÄJÄ


Tehtäviin kuuluvat päivittäiset kirjanpidon tehtävät, viranomaisilmoitukset sekä tilinpäätös.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän hoitamisen kannalta on olleellista oman tehtäväalueen erinomainen hallinta, verolakien tuntemus (ALV, EVL, TVL) ja vahvat tietotekniset taidot.


Sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito luetaan eduksi kuten myös hankkeiden taloushallinnon osaaminen ja palkanlaskennan tuntemus.


Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen ja osaavan taloustiimin tuen sekä joustavan työympäristön ja monipuolisten mahdollisuuksien työpaikan.


Kyseessä on noin vuoden määräaikasuus. Töiden jatkomahdollisuus on todennäköistä ja selviää määräaikaisuuden aikana. Haethan paikkaa pikaisesti, koska hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi