(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Asiakkaamme on Suomen yksi suurimmista taloushallinnon palvelutarjoajista ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Haemme heidän Ruoholahden toimipisteeseen TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.


Työtehtävät

Tehtävässä vastaat asiakasyritystemme kuukausiraportoinnista sekä tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Kollegoinasi ovat koko kirjanpitotiimi sekä osto- ja myyntireskontratiimit. Asiakaskommunikointi tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin ja Skypen kautta. Kuukauden katkot ovat työntäyteisiä, mutta vastapainoksi muina hetkinä sinulla on enemmän vapautta suunnitella omaa työtäsi ja työpäivääsi.

Edellytykset

Sinulta löytyy vankkaa kirjanpidon asiaosaamista tilinpäätöksistä veroilmoituksiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Koska tulet toimimaan yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Olet myös kiinnostunut kehittämään yhteistyötä ja prosessia asiakkaan kanssa. Hyvät excel-taidot ja käyttöomaisuuden tuntemus tulevat myös tarpeeseen. AX- järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

- Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä etätöitä
- Nykyaikaiset ja monipuoliset henkilöstöedut (mm. lounas- ja virike-etu sekä kattavat työterveyspalvelut)
- Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

Lisätiedot

Haethan pikaisesti - haastattelut alkavat heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Yhteyshenkilöt

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka, 020 7290 833 tai kati@poolia.fi

Haethan pikaisesti hakuohjeiden mukaan - haastattelut alkavat heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedInFacebookInstagramTwitter