(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakavaraiselle ja dynaamiselle asiakkaallemme Tampereelle. Työsuhde on vakituinen.

Työskentelet osana noin 10 hengen taloushallinnon tiimiä. Kirjanpitäjänä työtehtäväsi ovat hyvin laaja-alaiset ja käsittävät koko kirjanpidon, tilinpäätökset, verotuksen ja viranomaisraportoinnin. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa taloushallinnon kokemusta. Olet tarkka ja huolellinen, lisäksi sinulla on luontaista kykyä ja halukkuutta hyödyntää uusiakin sähköisiä järjestelmiä työssäsi. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkisellä asenteella varustettu tiimityöskentelijä.

Tarjoamme sinulle vastuun lisäksi vapautta itsesi ja työsi kehittämiseen. Taloushallinnon aikataulut edellyttävät sinulta toisinaan joustavuutta, mutta vastavuoroisesti olemme sinulle mahdollisimman joustava työnantaja.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tsemppiä työnhakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/