Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019
Asiakkaamme Tulosnurkka etsii kasvavaan joukkoonsa tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Olet jo alan kokenut konkari tai sinulla on vasta muutama vuosi työkokemusta taustallasi, mutta ennen kaikkea olet oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset tekemään laaja-alaisesti eri taloushallinnon työtehtäviä aina palkanlaskennasta tilinpäätökseen. Tulet työskentelemään osana seitsemänhenkistä, tehokasta ja energistä tiimiä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja lisäkoulutusta oman mielenkiinnon mukaan
* Rennon työilmapiirin, kannustavan palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut
* Vastuulliset ja haastavat työtehtävät
* Mahdollisuuden laajentaa omaa toimenkuvaa osaamisen karttuessa

TYÖNKUVA

* Suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöiden kirjanpito
* Tilinpäätökset, palkanlaskenta ja monipuolisesti muut eri taloushallinnon työtehtävät
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakastapaamiset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on vähintään noin kolme vuotta työkokemusta alalta ja soveltuva koulutus (esim. tradenomi, KTM). Olet tilinpäätöstaitoinen ja oma-aloitteinen alan osaaja, joka ymmärtää kirjanpidon kokonaisuuden ja haluaa saada tulosta aikaan. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsotaan kokemus Netvisorista.

Etsimämme henkilö on:


* Oppimishaluinen henkilö, joka tekee mielellään kaikkia taloushallinnon työtehtäviä
* Asiakaspalveluhenkinen
* Tiimipelaaja, joka ei pelkää kysyä apua


Muuta tietoa


* Aloitus: Syksy 2019
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tulosnurkan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tulosnurkka{target="_blank"}
on asiakkailleen paljon enemmän kuin pelkkä tilitoimisto tai kirjanpitotoimisto. Me olemme aina tarpeiden mukainen taloustiimi muuttuvissa taloushallinnon tarpeissa. Meidän avullamme myös sinä voit keskittyä toiminnassasi oleelliseen: omaan osaamiseesi, ydintoimintaasi ja asiakkaisiisi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot