(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Esittely

Asiakkaamme on Suomen yksi suurimmista taloushallinnon palvelutarjoajista ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Haemme heidän Ruoholahden toimipisteeseen

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

heti / mahdollisimman pian alkavaan vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Tehtävässä vastaat asiakasyritysten kuukausiraportoinnista, viranomaisraporteista sekä tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Kollegoinasi ovat koko kirjanpitotiimi sekä osto- ja myyntireskontratiimit. Kuukauden katkot ovat kiireisiä, mutta vastapainoksi vähemmän kiireisinä hetkinä sinulla on enemmän vapautta suunnitella omaa työtäsi ja työpäivääsi.

Edellytykset

Sinulta löytyy vankkaa kirjanpidon asiaosaamista tilinpäätöksistä veroilmoituksiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet itsenäinen, vastuullinen aikaansaava, joka tarttuu monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Koska tulet toimimaan yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Olet myös kiinnostunut parantamaan yhteistyötä ja prosessia asiakkaan kanssa. Lisäksi eduksi katsotaan konsernikirjanpidon osaaminen ja käyttöomaisuuden tuntemus.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa tehtävässä. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää asiantuntijayritystä, jossa on kannustava ilmapiiri ja tekemisen meininki.

Lisätiedot

Haethan pikaisesti hakuohjeiden mukaan - haastattelut alkavat heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter