(Poistunut julkaisusta)

TILINPÄÄTÖSTAITOINEN KIRJANPITÄJÄ
WaBuCo Financial Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Etsimme nyt joukkoomme

 

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ 

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

 

Työtehtävät 

 

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritysten kirjanpidosta tilinpäätöksineen sekä raportointeineen ja mahdollisesti huolehdit myös palkanlaskennasta.  

 

Edellytykset 

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaan taloushallinnon koulutusta (merkonomi/tradenomi) ja vähintään 3 - 5 vuoden työkokemusta vastaavanlaisesta toimenkuvasta. IT-taitosi ovat ajan tasalla Sinulla on kokemusta nykyaikaisista sähköisistä kirjanpitojärjestelmistä ja pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on KLT-tutkinto tai halukkuutta tämän suorittamiseen työnantajan vahvasti tukemana. Palkanlaskentakokemus ja ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. 

 

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen, joustava ja järjestelmällinen tiimin jäsen, joka haluaa kehittyä työnsä mukana.  

 

Mahdollisuus myös alihankintasopimukseen jos sinulla on oma yritys / toiminimi. 

 

Edut 

 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan tiimin tuen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kattavat henkilökuntaedut ja joustavan etätyömahdollisuuden.  

 

Lisätiedot 

 

Hakemukset palkkatoiveineen 14.12.2018 mennessä rekrytointi@wabuco.fi