(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018
Asiakkaamme on alansa edelläkävijäyritys tuottaen ja kehittäen moderneja talouspalveluita laajan asiakaskuntansa tarpeisiin. Haemme nyt heille tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsinkiin moderniin, inspiroivaan ja innostavaan tilitoimistoympäristöön!

Tämän vakituisen tehtävän toimenkuva muodostuu isompien asiakkaiden kirjanpidon ja kokonaisvaltaisen taloushallinnon hoitamisesta, sekä erilaisten järjestelmien hallitsemisesta.

Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, joten edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta. Toivomme myös, että omaisit positiivisen palveluasenteen ja jakaisit asiakasyrityksemme kanssa yhteisen pyrkimyksen tuottaa parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Ripaus ennakkoluulottomuutta ja monipuoliset tietotekniset taidot ovat myös edellytyksiä, sillä asiakasyrityksessämme panostetaan uusien teknologioiden hyödyntämiseen prosessien kehityksessä ja virtuaalisina kollegoinasi työskentelee joukko virtuaaliassistentteja, jotka hoitavat osan rutiininomaisista tehtävistä.


Toivoisimme sinulta:

- Taloushallinnon koulutustaustaa
- Vahvaa itsenäistä työkokemusta konsernikirjanpidosta ja -raportoinnista sekä tilinpäätöksistä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito lasketaan eduksi
- Positiivista asiakaspalveluasennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
- Motivaatiota ja halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoa

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan henkilöstötyytyväisyyteen ja tuetaan aktiivisesti työntekijöiden hyvinvointia sekä ammattitaidon ylläpitoa ja kehitystä. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät sekä rutkasti mahdollisuuksia kehittyä modernien talouspalveluiden parissa.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.


Lisätiedot ja hakeminen

Kuulisimme mielellämme sinusta pikimmiten lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä (ID 6008). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin HR-konsulttiin Anna-Greta Marttilaan sähköpostitse agm@temp-team.fi tai puhelimitse 045 127 9543 (arkisin klo 9-16).