(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Fidelix on vuonna 2002 perustettu, nopeasti ja kannattavasti kasvava rakennusautomaatiojärjestelmiä ja -palveluja kehittävä yritys. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta yhdeksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Fidelixin pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea oman 12 toimipaikan urakointi- ja huoltoverkostomme kautta. Olemme merkittävä markkinatoimija myös Ruotsissa, missä meillä on kaksi omaa tytäryhtiötä – merkittävä osa tuotteistamme menee myös vientiin. Fidelix-konsernin liikevaihto on 25 M€ ja henkilökunnan määrä 180.  
Fidelix Oy tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän alan nopeimmin kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää osaksi asiakkaamme Fidelix Oy:n taloushallinnon tiimiä Vantaalle.

Tehtäviisi kuuluvat

Monipuoliseen tehtävääsi kuuluisi vastata Fidelix Oy:n kirjanpidosta ja myöhemmin mahdollisesti muidenkin konserniyhtiöiden kuukausiraportoinnista ja tilinpäätöksen laatimisesta. Tekisit myös tiivistä yhteistyötä muun taloushallinnon tiimin jäsenten kanssa. Lisäksi toimisit uuden toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä taloushallinnon osalta. Fidelix on ottamassa käyttöön uuden integroidun toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) tämän vuoden aikana, joka tulisi myös samalla uudistamaan voimakkaasti taloushallinnon prosesseja ja työvälineitä. Ensimmäiseksi fokus tulisi olemaan modernin toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa vuoden 2018 aikana ja uusien talouden prosessien määrittelyssä ja jalkauttamisessa ne käytäntöön yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja vahvaa työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä ja tilinpäätöksien laatimisesta. Olet sinut eri taloushallinnon järjestelmien parissa ja kokemus integroiduista toiminnanohjausjärjestelmistä ja valmistavan teollisuuden prosesseista on etu. Omaat aktiivisen otteen työn tekemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Aiempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektista on etu. Englannin kielellä tulet toimeen sekä kirjallisesti että suullisesti, ruotsin kielen osaaminen on etu. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513.  Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 25.2.2018 mennessä Kaislanet-palveluun. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.