(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Pohjola Rakennus-konserni on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani, joka toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Hämeessä, Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja on suurimpia asuntorakentajia Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2 500 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja sekä infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3 000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 250. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi
Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää monipuoliseen ja haastavaan tehtävään Pohjola Rakennukselle. Työsuhde on kokoaikainen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Kirjanpitäjä tulee toimimaan tiimiesimiehen työparina hoitaen kuukausikirjanpidon, tilinpäätökset sekä kuukausiraportoinnin. Odotamme sinulta vahvaa työkokemusta kirjanpidon tehtävistä sekä tilinpäätösten laatimisesta. Katsomme eduksesi ymmärryksen rakennusmaailmasta ja tuntemuksen osatuloutusmenetelmän sekä oman käytön arvonlisäverotuksen periaatteista.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työn mukavassa työyhteisössä. Työpaikka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa ja nykyaikaisissa tiloissa. Pohjola Rakennuksella panostetaan työntekijöihin ja tarjotaan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, puh. 050 524 3073/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi maanantaina 11.6. klo 13-14 ja perjantaina 15.6. klo 9-10 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi