(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Tampere, Pirkkala
Hämeen Kattokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Yrityksellä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Kattokeskus toimii Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeen Kattokeskus Oy:lle konsernitilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pirkkalaan. Organisaation taloushallinnossa työskentelee tällä hetkellä kahden hengen tiimi, johon haetaan nyt kolmatta työntekijää. 

Työssä vastaat koko konsernin kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Pienessä tiimissä autat tarvittaessa myös muissa tehtävissä, kuten reskontrien ja puhelinvaihteen hoitamisessa. Olet oma-aloitteinen ja toimit sujuvasti yhteistyössä muun tiimin kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta eri yhtiömuodoista sekä aiempaa kokemusta konsernikirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Työotteesi on itsenäinen ja sinulla on hyvä muutosten sietokyky. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa organisaatiossa. Pääset työskentelemään mukavassa ja innostavassa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin. 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi