(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Oulainen
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018
Tilitoimisto Raetsaari Oy on vuonna 1985 perustettu auktorisoitu taloushallintoliiton jäsen, joka tarjoaa osaamista ja ammattitaito sekä yksilöllistä palvelua laskentatoimen, verotuksen sekä taloushallinnon osa-alueilla. Etsimme asiakasyrityksellemme Tilitoimisto Raetsaari Oy:lle Oulaisiin tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Voit olla joko KLT-kirjanpitäjä tai kirjanpitäjä, joka on työn ohessa kiinnostunut suorittamaan KLT-tutkinnon. Tilitoimisto Raetsaari Oy:n toimistolla vallitsee avoin, auttava, ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen yrityskulttuuri. Tämä on työyhteisö, jossa viihdytään pitkään! Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2018.

Työtehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti omalla vastuualueellasi vastaten kokonaisvaltaisesti omien asiakkaidesi kirjanpidosta, palkanlaskennasta sekä taloushallinnosta. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa auttaen ja ratkaisten asiakkaidesi monipuolisia taloushallinnon tarpeita.

Edellytämme sinulta soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja vahvaa työkokemusta kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätössuunnittelun tehtävistä sekä kirjanpidon kokonaisvaltaista ymmärrystä. Olet tilinpäätöstaitoinen laskentatoimen osaaja. Verotukseen ja arvonlisäveroihin liittyvät asiat ovat sinulle tuttuja sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Omaksut nopeasti uusia asioita ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Omaattervettä rohkeutta tarttua uusiin asiakokonaisuuksiin ja uskallat kysyä apua,kun sitä tarvitset. Suhtaudut työhösi tunnollisesti ja haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi eteenpäin. Arvostamme tarkkuuden ja luotettavuuden lisäksi joustavuutta ja kykyä työskennellä paineen alaisena. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakkaalla on käytössä Tikon-järjestelmä, joten aikaisempi kokemus tästä järjestelmästä katsotaan eduksi, mutta järjestelmän käyttöön perehdytetään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän vakavaraisen ja perinteikkään yrityksen tehokkaassa talousyksikössä. Pääset työskentelemään mukavassa, tiiviissä ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi taloushallinnon eri aihealueissa aina KLT-tutkintoon saakka. Saat vastuullesi pitkäaikaiset ja saumattomat asiakassuhteet ja niiden kehittämisen. Lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat Oulaisten keskustassa sekä ajanmukaiset työvälineet työtehtävän hoitamiseen. Huomioithan, että tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.7.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi